کتاب مرجع کاربر ماساژ به بازار نشر آمد

به همت کارگروه تدوین منابع آموزشی انجمن صنفی ماساژ استان تهران و انتشارات پادینا کتاب کاربر ماساژ در تاریخ 5 دی ماه 98 رونمایی خواهد شد .

به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی کارفرمایی ماساژ، این کتاب با هدف هم افزایی و همگن سازی آموزشی میان آموزشگاه های ماساژ دارای پروانه فعالیت از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به بازار نشر ارایه شده تا نیاز مخاطبان این حوزه را تامین کند.
براساس این گزارش، این کتاب به قلم «گروه مولفان نوشته شده و با عنوان کاربر ماساژ به چاپ رسیده است.این کتاب، در رابطه با سرفصل های آموزشی دوره کاربر ماساژ برای هنرجویان آموزشگاه های ماساژ و علاقه مندان به ماساژ در نظر گرفته شده و موضوعاتی نظیر اصول مبانی ماساژ،آناتومی و فیزیولوژی و تکنیک های عملی ماساژ و ... در آن مطرح شده است.
این کتاب در 248 صفحه و به قیمت 55000 تومان و در شمارگان 2000 جلد در کتاب فروشی‌های کشور و یا سایت های اینترنتی معتبر فروش کتاب قابل تهیه است.
بر پایه این اطلاع، در مراسم افتتاحیه ی رویداد ملی بزرگ ماساژ به تاریخ 5 دی ماه 1398 این کتاب مرجع با حضور مهمانانی نظیر مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران ،رئیس و اعضای هیئت مدیره کانون کشوری و دیگر مدعوین در محل هتل المپیک تهران رونمایی خواهد شد